Πρόσωπα της Τρίτης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε την Κυριακή από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, η δημοφιλής ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή (φωτ.). Είχε διαγνωστεί εδώ και αρκετό καιρό με όγκο στο κεφάλι, ενώ το τελευταίο δίμηνο νοσηλευόταν. Η γεννημένη στην Αθήνα ερμηνεύτρια δούλεψε για πάνω από 20 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο, ενώ συνολικά πάτησε το σανίδι για περίπου τέσσερις δεκαετίες. Περισσότερο γνωστή, ωστόσο, στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από τις πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Εφτά θανάσιμες πεθερές», «Εμείς κι εμείς», «Δύο ξένοι», «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» κ.ά., υποδυόμενη μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές «κακιές» που έχουμε δει στη μικρή οθόνη. Παρόμοια η πορεία της και στον κινηματογράφο, με συμμετοχές σε ταινίες όπως «Safe Sex» και «Βίτσια γυναικών».

(…) Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το θρυλικό «Apetite For Destruction» των Guns N’ Roses επανέρχεται με πλουσιότατο box set, στη σπουδαιότερη επανέκδοση του φετινού καλοκαιριού. Ο δίσκος που εκτόξευσε τον Αξελ Ρόουζ και Σία έρχεται σε μορφή 7 βινυλίων ή 4 CD, μεταξύ άλλων, με 49 ακυκλοφόρητα τραγούδια και ένα βιβλίο γεμάτο με αδημοσίευτες φωτογραφίες.

(…) Μόλις 21 ετών ήταν ο Καναδός ράπερ Smoke Dawg, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου δολοφονήθηκε έξω από νάιτ κλαμπ σε περιοχή του Τορόντο. Πυροβολήθηκε από αγνώστους λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δολοφονία του ράπερ XXXTentacion στη Φλόριντα. Τον θάνατο μαζί με τον Smoke Dawg βρήκε κι άλλος ένας μουσικός, ο 28χρονος Ernest «Kosi» Modekwe, ενώ, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, οι εκτελεστές ανήκαν σε τοπικές συμμορίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή