Μια λατίνα σταρ η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel

Μια λατίνα σταρ η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν από το fashion show υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel στο Παρίσι ο οίκος ανακοίνωσε τη νέα του πρέσβειρα. Αυτή τη φορά ο Κάιζερ της μόδας, Karl Lagerfeld επέλεξε μια λατίνα οσκαρική σταρ για τη νέα καμπάνια της cruise συλλογής του, την οποία θα φωτογράφησε ο ίδιος, όπως άλλωστε συνηθίζει, και αυτή δεν είναι άλλη από την Penelope Cruz.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το WWD, η μούσα του σκηνοθέτη Petro Almodovar, θα παρευρεθεί σήμερα στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο show.

''Είναι ένας θρυλικός οίκος και ο Karl είναι ιδιοφυϊα'', δήλωσε η ίδια, αναφερόμενη στον νέο της ρόλο. ''Από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι θαύμαζα το ταλέντο του και είναι μεγάλη χαρά που πλέον θα δουλέψουμε μαζί. Είναι σαν ο Βασιλιάς στη μόδα και η συνύπαρξή μας στην φωτογράφιση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, το να στέκομαι μπροστά στον φακό του ήταν από μόνο του μια περιπέτεια.''

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα.

 

Περισσότερα fashion news στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή