Ο Μοσκοβισί αποκάλεσε τον Τσακαλώτο «Ντ’ Αρτανιάν» του Eurogroup (βίντεο)

Ο Μοσκοβισί αποκάλεσε τον Τσακαλώτο «Ντ’ Αρτανιάν» του Eurogroup (βίντεο)

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Πιέρ Μοσκοβισί.

Σε δηλώσεις του στο υπουργείο Οικονομικών ο Ευρωπαίος Επίτροπος στην ουσία αποκάλεσε Ντ’ Αρτανιάν του Eurogroup τον κ. Τσακαλώτο και, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι αισθάνθηκε περηφάνια βλέποντάς τον να κερδίζει την αξιοπιστία, την ευγνωμοσύνη και τη συμπαράσταση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης έτσι ώστε να παίξει ρόλο κλειδί στη συμφωνία του Eurogroup.

«Οπως ξέρετε είμαι Γάλλος. Ο Αλέξανδρος Δουμάς έγραψε τους τρεις Σωματοφύλακες και είναι τέσσερις. Πρέπει να πω λοιπόν μία τελευταία λέξη για τον Ευκλείδη. Ξέρω ότι ο Ευκλείδης δεν συμπαθεί τα συγχαρητήρια – ούτε εγώ συμπαθώ ιδιαίτερα τους πανηγυρισμούς, αλλά οφείλω να πω ότι του χρωστάμε έναν προσωπικό φόρο τιμής» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μοσκοβισί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή