Φυτεία με αριθμό ρεκόρ δενδρυλλίων κάνναβης στην Καρδίτσα

Φυτεία με αριθμό ρεκόρ δενδρυλλίων κάνναβης στην Καρδίτσα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αποτελούμενη από 10.500 περίπου δενδρύλλια κάνναβης.

ια την υπόθεση συνελήφθη ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 24χρονο συνεργό του που αναζητείται.

Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε σε αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν συνολικά από 10.564 δενδρύλλια, ύψους 0,30 έως 1,70 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 1.250 γραμμαρίων και έξι γυάλινα φιαλίδια με έλαιο άγνωστης χημικής σύστασης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας προκειμένου να εντοπιστεί ο συνεργός του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή