Ο Τσιτσάνης στο Καλλιμάρμαρο δείχνει ότι «μπορούμε»

Ο Τσιτσάνης στο Καλλιμάρμαρο δείχνει ότι «μπορούμε»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από δύο χρόνια ήταν ο συνθέτης και μαέστρος Σταύρος Ξαρχάκος και η αρχή έγινε με το «Μάνα μου Ελλάς», πέρυσι ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι καλεσμένοι του φώναξαν «Ζη το ελληνικό τραγούδι», απόψε οι συνθέσεις και τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του μεγάλου λαϊκού δημιουργού και ανανεωτή του ρεμπέτικου, θα αντηχήσουν στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο για καλό σκοπό.

Για τρίτη χρονιά το «Ολοι μαζί μπορούμε», η εθελοντική δράση του ΣΚΑΪ, διοργανώνει τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού με στόχο, όπως πάντα, την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Είναι ενδεικτικό ότι το 2017 συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 600 τόνοι τρόφιμα μέσα από τις προσπάθειες του «Ολοι μαζί μπορούμε», συμβάλλοντας στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Η μακροχρόνια δράση της εθελοντικής οργάνωσης, στους τομείς της κοινωνίας, της υγείας, του περιβάλλοντος και της εργασίας, είναι η ζωντανή απόδειξη του τι μπορεί να καταφέρει η αλληλεγγύη σε δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς. Στο εντυπωσιακό line up της συναυλίας περιλαμβάνονται οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Νικολόπουλος, Κωστής Μαραβέγιας, Δημήτρης Μπάσης, Μαρίζα Ρίζου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρίνα Σάττι κ.ά., που δημιουργούν ένα μωσαϊκό καλλιτεχνών που προέρχονται από διαφορετικές μουσικές καταβολές. Αφηγητής της συναυλίας είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός, προλογίζει ο Διονύσης Σαββόπουλος, την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Γιώργος Νταλάρας, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σταμάτης Φασουλής.

Σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές εταιρείες του, ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, μόνο για απόψε το βράδυ οι τρεις γραμμές του μετρό, το τραμ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία.

​​«Παίξε, Τσιτσάνη μου…», «Ολοι μαζί μπορούμε», 4 Ιουλίου, Καλλιμάρμαρο, 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή