Τον 18χρονο Μαρίνο απέκτησε από τον Αστέρα ο Ολυμπιακός

Τον 18χρονο Μαρίνο απέκτησε από τον Αστέρα ο Ολυμπιακός

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο 18χρονος αριστερός εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μαρίνος. Ο διεθνής με την εθνική νέων ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του Πειραιά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο και στην Ολλανδία. Λύθηκε η συνεργασία με τον Σίλβιο Προτό, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της Λάτσιο.

To δεύτερο και τελευταίο, επί αυστριακού εδάφους, φιλικό παιχνίδι δίνει απόψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη ρουμανική Μποτοσάνι στο Σβατς (ώρα έναρξης 19.00), όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Χριστοδουλόπουλος. Παρά την προσφυγή της ΑΕΚ κατά του διεθνούς εξτρέμ και του Ολυμπιακού, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα και στις 13 του μηνός θα αναχωρήσει για το Βέλγιο όπου θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες με αντιπάλους την Τες Σπορτ Τεσέντερλο, την Εουπεν, τη Σεντ Τρούιντεν και την Γκενκ. Από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου οι «Πειραιώτες» θα εγκατασταθούν στο Ερμελο της Ολλανδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή