Γεννηματά για Μαυραγάνη: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

Γεννηματά για Μαυραγάνη: Η γελοιοποίηση κορυφώνεται

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζει τις δηλώσεις του στελέχους των ΑΝΕΛ και Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη σχετικά με το Σκοπιανό.

«Χθες με τις δηλώσεις Καμμένου αναρωτήθηκα αν υπάρχει Κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα οι συγκυβερνήτες κτύπησαν ξανά. Αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά», αναφέρει η κ. Γεννηματά και προσθέτει:

«Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαυραγάνης, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, είχε χαρακτηρίσει τη συμφωνία κακή και απορριπτέα, υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία.

Απάντηση του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ

Στη Φώφη Γεννηματά απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Δεν αξίζουν της παραμικρής σοβαρής απάντησης οι φαιδροί ισχυρισμοί της κ. Γεννηματά ότι δήθεν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό και την υπογραφή του» επισημαίνει ο κ. Τοσουνίδης και προσθέτει:

«Στην κ. Γεννηματά έχει απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης, ότι έχει καταστήσει το κόμμα στο οποίο προεδρεύει σε ένα υπεργολαβικό μαγαζί του κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη του σε υπαλλήλους του κ. Μαρινάκη. Αιδώς Αργείοι».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή