3 faux pas συνδυασμοί που θα ”παραβιάσεις” αυτό το καλοκαίρι

3 faux pas συνδυασμοί που θα ”παραβιάσεις” αυτό το καλοκαίρι

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάτι γνωρίζουμε ως κορίτσια της μόδας, είναι πως δεν λέμε ποτέ όχι, αφού όσες φορές έτυχε να απαρνηθούμε ένα κομμάτι η επόμενη σεζόν μας έβρισκε να το φοράμε με καμάρι. Τις περισσότερες μάλιστα φορές, τυχαίνει να σνομπάρουμε κάποιους συνδυασμούς, που θεωρούνται ''απαγορευμένοι''  εκείνη τη στιγμή, και λίγο καιρό μετά οι influencers να ποζάρουν ''διαφημίζοντάς'' τους στα social media ως το απόλυτο σετ της εποχής.

Το πάντρεμα διαφορετικών μοτίβων σίγουρα χρειάζεται φαντασία, όμως δύσκολα θα τολμήσουμε αντίθετους συνδυασμούς με κομμάτια που βγάζουν μάτι. Σημαντικό είναι για όσες θέλουν να μπουν σ' αυτό το τρυπάκι να το κάνουν βήμα-βήμα και γνωρίζοντας πως εκτός από το παιχνίδι που είναι απαραίτητο σ' αυτό το κομμάτι χρειάζεται και γούστο για να μην καταντήσουμε να δείχνουμε σαν να έχουμε βγει από τσίρκο.

Εμείς ξεσηκώσαμε 3 προτάσεις που προτεινουν οι style setters για το καλοκαίρι και σας ''προκαλούμε'' να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους.

1.Φλοράλ + Πουά

3 faux pas συνδυασμοί που θα ”παραβιάσεις” αυτό το καλοκαίρι-1

Το καλύτερο κομμάτι σ' αυτόν τον συνδυασμό είναι ότι το πιθανότερο να υπάρχουν και τα δύο μοτίβα ήδη στη ντουλάπα σου. Το πιο πιθανό όμως είναι να μην σκέφτηκες μέχρι σήμερα να τα φορέσεις μαζί. Κάνε λοιπόν το βήμα και συνδύασε μια φλοράλ φούστα με το πουά τοπ σου, γνωρίζοντας πως το μυστικό είναι να έχουν ένα κοινό χρώμα ως βάση.

2.Ριγέ + Καρό

3 faux pas συνδυασμοί που θα ”παραβιάσεις” αυτό το καλοκαίρι-2

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι ένα καρό παντελόνι συνδυασμένο με ένα κοντό ριγέ τοπ θα έδειχνε τόσο chic; Κι όμως,  να ένας συνδυασμός που θα τολμούσατε εύκολα ακόμη και στο γραφείο.

3. Λεοπάρ + Ριγέ

3 faux pas συνδυασμοί που θα ”παραβιάσεις” αυτό το καλοκαίρι-3

Η διάσημη fashion blogger, Leandra Medine, ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της και μας δείχνει αυτόν τον ασυνήθιστο συνδυασμό κάνοντας ''δήλωση μόδας''. Το πιο πιθανό είναι εσείς να μην είχατε φανταστεί ποτέ την λεοπάρ φούστα σας με ένα ριγέ τοπ, να όμως που συμβαίνει και δείχνει πολύ πιο σούπερ, από το βαρετό μαύρο ή λευκό πουκάμισό σας.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή