ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ου αιώνα, τον Βασίλη Τσιτσάνη, είναι αφιερωμένη η φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τη συναυλία στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.

Την συναυλία προλόγισε η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο ο οποίος άνοιξε συμβολικά το πρόγραμμα. Σε ρόλο αφηγητή στη σκηνή ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που θα σκηνοθετήσειΣτόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με εισιτήρια από 6€ και με ελάχιστη προσφορά 2€ που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία:

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος Γιώργος Νταλάρας, Μαρίζα Ρίζου, Mαρίνα Σάττι + Fones και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ