Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» της Μαρί Τζόουνς παρουσιάζει το Κηποθέατρο Παπάγου σε σκηνοθεσία και ερμηνεία των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργου Χρυσοστόμου. Στις 9 μ.μ. Κορυτσάς 6.

• Η Νάνα Μούσχουρη εμφανίζεται στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία, αντλώντας υλικό από το πλούσιο ρεπερτόριό της. Στις 9 μ.μ. Ηρώδειο.

• Η Αντζέλικα Ντασκ με καλεσμένους μουσικούς στήνει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής μια συναυλία σαν πάρτι με ήχους ποπ και ροκ. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• Gypsy jazz μουσικές με ρεπερτόριο που εμπνέεται από τον βιρτουόζο Τζάνγκο Ρέινχαρντ παρουσιάζουν οι Hot Club de Gréce με τη σύμπραξη της βιολονίστας Μαρίας Μανουσάκη. Στις 9 μ.μ. Καφέ του Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12.

• Η ομαδική έκθεση «A field guide to getting lost» εγκαινιάζεται σήμερα σε επιμέλεια Ισμήνης Κινγκ και Αμαλίας Χαρικιοπούλου, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Στις 8.30 μ.μ. TAF, Νορμανού 5, Μοναστηράκι.

• Μια διαφορετική προσέγγιση της γνωστότερης τραγωδίας της κρητικής αναγέννησης είναι το «Ερωφίλη project» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Οικονομίδη. Στις 9 μ.μ. Βίλα Ζωγράφου. Γ. Ζωγράφου 13.

• Στο τελευταίο επεισόδιο του Filmanalysis Revisited ο θεωρητικός και κριτικός του σινεμά Δημήτρης Μπούρας συζητεί για 3 κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου ευρωπαϊκού σινεμά, τους Βέλγους Ζαν-Πιερ και Λικ Νταρντέν και τον Αγγλο Κεν Λόουτς. Στις 7 μ.μ. Faro Creative Learning, Εβρου 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή