Κρίσιμη επαφή με τους «Παπ»

Κρίσιμη επαφή με τους «Παπ»

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναλλακτικές επιλογές παικτών στη θέση του φόργουορντ έχει στη διάθεσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού σε περίπτωση αρνητικής έκβασης του δεύτερου κύκλου διαπραγματεύσεων με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Η συνάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων με τους δύο παίκτες και παρουσία των εκπροσώπων τους, θα πιστοποιήσει ή όχι τη διάθεση και των δύο πλευρών να υπογραφούν νέα συμβόλαια συνεργασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν τον ελληνικό «κορμό» της ομάδας, αλλά χωρίς να υπάρξουν αποκλίσεις στον προϋπολογισμό τους και χωρίς να διαταραχθούν οι οικονομικές ισορροπίες στην ομάδα.

Δεν αποκλείεται από την έκβαση των συζητήσεων, να συνεχίσει ένας εκ των δύο διεθνών παικτών, λόγω της ίδιας θέσης που αγωνίζονται και να υπάρξει μεταγραφή ξένου παίκτη. Για τον Παπαπέτρου υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό σκέλος της πρότασης είναι δευτερευούσης σημασίας, καθώς ο παίκτης προορίζεται για θέση βασικού που δεν είχε στην τριετή παρουσία του στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Στη λίστα των υποψηφίων του Ολυμπιακού ξεχωρίζει ο Γάλλος φόργουορντ Αξελ Τουμπάν, που έχει συμβόλαιο στη Ζαλγκίρις και την επόμενη περίοδο, αλλά υπάρχει και αντίτιμο εξαγοράς του (100.000 ευρώ). Ο Τουμπάν είχε καθοριστική συμβολή στην πρόκριση της Ζαλγκίρις στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και ιδιαίτερα στον τρίτο και στον τέταρτο αγώνα των πλέι οφ, κόντρα στον Ολυμπιακό. Τα αθλητικά προσόντα του παίκτη αποτελούν και βασικό κριτήριο στις επιλογές ξένων παικτών από τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ. Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στη μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στην Παρτιζάν, ενώ αντίθετα σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο σέντερ Ματίας Λεσόρ από τον Ερυθρό Αστέρα, επειδή ο παίκτης θα προτιμήσει την υψηλότερη οικονομικά πρόταση της Αναντόλου Εφές.

Παρελθόν αποτελεί από χθες ο Κιμ Τιλί.

• Στον Παναθηναϊκό η ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Παππά είναι σε εκκρεμότητα και θα υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ ο Μάικ Τζέιμς περιμένει καλύτερες προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και δεν έχει δεχθεί νέα προσφορά από τους πρωταθλητές.

• Η ΑΕΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Βασίλη Ξανθόπουλου για τον δεύτερο χρόνο του.

• Την πρώτη μεταγραφή ξένου παίκτη, ολοκληρώνει ο νεοφώτιστος στην Α1 κατηγορία, Χολαργός, με τον Ζερμέιν Λοβ (29 χρ., 1.91) και ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην πολωνική Τρεφλ Σόποτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή