Εναρξη γόνιμης συνεργασίας αποφάσισαν οι αντιπροσωπείες δικαστών, εισαγγελέων και δικηγορικών εταιριών

Εναρξη γόνιμης συνεργασίας αποφάσισαν οι αντιπροσωπείες δικαστών, εισαγγελέων και δικηγορικών εταιριών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έναρξη μιας γόνιμης συνεργασίας αποφάσισαν οι αντιπροσωπείες της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδας, μετά από συνάντηση που είχαν.

Οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία για μια αναλυτική συζήτηση γύρω από τη Δικαιοσύνη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και αντάλλαξαν προτάσεις για την βελτίωση των συνθηκών, συμφωνώντας πως θα υπάρχει ένας μόνιμος δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα ζητήματα της διαμεσολάβησης, της δικαστικής μεσολάβησης και τις άλλες μορφές εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών, για τα οποία προτάθηκε να διεξαχθεί ένα κοινό σεμινάριο υπό τη συνδιοργάνωση της Ενωσης Δικαστών και του ΣΔΕΕ. 

Την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ.Χριστόφορος Σεβαστίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος κ.Παναγιώτης Λυμπερόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τϋπου κ. Χαράλαμπος Σεβαστίδης, ενώ ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιριών εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Γεωργόπουλο και τον αντιπροέδρο κ. Νικόλαο Κανελλόπουλο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή