ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εμπειρίες Michelin στην Κρήτη

Φωτογραφία: Shutterstock

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στη Μίλατο της Κρήτης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου η πενθήμερη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που χάρισε στους επισκέπτες του ξενοδοχείου Radisson Blu Beach Resort ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ Yves Mattagne.

Για πέντε νύχτες ο Βέλγος σεφ μπήκε στην κουζίνα του εστιατορίου Bellevue και δημιούργησε υψηλού επιπέδου πιάτα με επιρροές από τη γαλλική και τη βελγική κουζίνα.

Το μενού περιλάμβανε από κόκκινο τόνο συνδυασμένο με συκώτι πάπιας έως αρνί ψημένο σε άχυρο και φυσικά την ασυναγώνιστη θέα του εστιατορίου στο Αιγαίο.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ