Τσίπρας: Φως και δύναμη στην ιστορία του ελληνικού λαού η 5η Ιουλίου 2015

Τσίπρας: Φως και δύναμη στην ιστορία του ελληνικού λαού η 5η Ιουλίου 2015

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι και είμαστε όλοι  βαθιά περήφανοι για τη στάση του ελληνικού λαού στις 5 του Ιούλη 2015. Γιατί ήταν μια κορυφαία πράξη αντίστασης» τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, αναφορικά με τη σημερινή επέτειο του δημοψηφίσματος.

«Κι όποιος λοιδορεί το συναίσθημα ενός λαού, είναι πολιτικά αλλά και ανθρωπινά, ανεπαρκής και λίγος» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

«Η 5η του Ιούλη είναι καταγεγραμμένη ως φως και δύναμη στην ιστορία του ελληνικού λαού και είμαστε περήφανοι γιατί τολμήσαμε να φέρουμε στο προσκήνιο της διαπραγμάτευσης τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε

Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Οταν εσείς εκβιάζετε και τρομοκρατούσατε για να αποσπάσετε το «ναι» του ελληνικού λαού εμείς δίναμε τη μάχη του «όχι». Όταν αναφωνούσατε «βαστά Σόιμπλε» εμείς στηρίζαμε την αξιοπρέπεια και την αντίσταση στον εκβιασμό». 

«Το να έρχεστε εκ των υστερών και να ζητάτε τον λόγο  για το πώς διαχειριστήκαμε το «όχι» του λαού, που εσείς λυσσαλέα πολεμήσατε είναι πολιτικό θράσος» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή