Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Crystallia  (Κρυσταλλία Ρήγα) μηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ εποχών και κάνει ένα μουσικό ταξίδι μεταξύ Λατινικής Αμερικής, Βαλκανίων και Ελλάδας. Στις 10.30 μ.μ. Gazarte – Roof Stage, Βουτάδων 32.

• Υπό τη σκέπη του Αστεροσκοπείου, ο καθηγητής και συγγραφέας Γιώργος Γραμματικάκης αναζητεί απαντήσεις στα μυστικά του σύμπαντος, σε μια διάλεξη με τίτλο «Η εξωγήινή μας μοναξιά». Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει η Φιόρη-Αναστασία Μεταλληνού, σοπράνο, αστροφυσικός. Στις 9 μ.μ. Λόφος Μουσών, Θησείο.

• O Φοίβος Δεληβοριάς με εκλεκτή παρέα την Αλέκα Κανελλίδου και με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά και των λοιπών συνεργατών του ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Στις 9 μ.μ. Η Ταράτσα του Φοίβου, Ιερά Οδός 13.

• Βραδινή ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης με τίτλο «Tα μυστικά των Καρυάτιδων» κάνει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute. Στις 7 μ.μ. Μουσείο Σχολικής Ζωής, Τριπόδων 23.

• Σε ένα τεράστιο «Χοροστάσι» παραδοσιακών χορών και μουσικής μετατρέπεται το ΚΠΙΣΝ, καθώς το Λύκειον των Ελληνίδων ξεδιπλώνει την τέχνη του σε τέσσερα διαφορετικά υπαίθρια σημεία του χώρου (Αγορά, Κέντρο Επισκεπτών, Πίδακες Νερού και Ξέφωτο). Στις 7 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Το «Βαγόνι Δολοφόνων» (1965) του Κώστα Γαβρά προβάλλεται σε συνεργασία με τη δράση η «Χαμένη λεωφόρος του ελληνικού σινεμά». Στις 9.30 μ.μ. Σινέ Ριβιέρα, Βαλτετσίου 46.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή