Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεταβολή του καιρού αναμένεται να σημειωθεί από αύριο Σάββατο με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, αύριο Σάββατο, από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν κατά διαστήματα η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, πιθανώς η Ήπειρος και η Ανατολική Μακεδονία τις απογευματινές ώρες και η Θράκη, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες από τις απογευματινές ώρες και μετά.

Την Κυριακή, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά διαστήματα την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και μέχρι τις βραδινές ώρες την Κεντρική Μακεδονία. Επίσης, αναμένεται να επηρεαστούν η Θεσσαλία, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά (περιλαμβανομένης της Αττικής), η Ανατολική Πελοπόννησος και πιθανώς οι Σποράδες και η Εύβοια.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα, επηρεάζοντας κατά διαστήματα μέχρι και τις απογευματινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τη Χαλκιδική και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Παρά την εξασθένηση των φαινομένων, ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή