Για την πατρίδα της Νίκης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπιγιόνσε χορεύει μπροστά της, εκατομμύρια άνθρωποι την παρατηρούν κάθε χρόνο στο Μουσείο του Λούβρου, όμως πολύ λιγότεροι γνωρίζουν τον τόπο καταγωγής της στο Θρακικό Πέλαγος. Την ομορφιά της πατρίδας της Νίκης της Σαμοθράκης επιθυμεί να αναδείξει μια ψηφιακή καμπάνια που λήγει σε λίγες ημέρες και σκοπό έχει να βάλει το νησί στον χάρτη των μεγάλων προορισμών για τρέκινγκ.

Η καμπάνια συλλογικής χρηματοδότησης «Samothrace / Walk with me» στοχεύει στη δημιουργία 8 διαδρομών, στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος «Μονοπάτια Πολιτισμού» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ELLET). Η πρωτοβουλία βασίζεται στις εθελοντικές προσπάθειες της ELLET, του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού στο Παρίσι (CCHEL) των Φίλων του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Παρισιού, του Δήμου Σαμοθράκης και του συλλόγου Βιώσιμη Σαμοθράκη. Στην πλατφόρμα crowdfunding στο Chuffed (www.chuffed.org/project/samothrace-walk-with-me/), οι κάτοχοι ελληνικών καρτών μπορούν να διαλέξουν την πληρωμή μέσω PayPal. Στην αιτιολογία απαιτούνται το όνομα, μια ηλεκτρονική διεύθυνση ή ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (για να εκδοθεί απόδειξη) και το διακριτικό «Σαμοθράκη». Δωρεές γίνονται και μέσω τραπεζικών λογαριασμών που επίσης σημειώνονται. Το crowdfunding λήγει στις 17 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή