ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ελον Μασκ θα βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ειδική ομάδα μηχανικών της SpaceX/Boring Company σχεδιάζει να στείλει ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στην Ταϊλάνδη προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους που παραμένουν παγιδευμένοι στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ εδώ και 13 ημέρες.

Ο Μασκ σχεδιάζει να συνδράμει στην επιχείρηση με διάφορους εξειδικευμένους τρόπους, να παράσχει δηλαδή τεχνογνωσία στη γιγαντιαία επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη εδώ και 4 ημέρες.

Μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ανέφερε ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ένας φουσκωτός σωλήνας από νάιλον στο σπήλαιο ο οποίος θα δημιουργήσει μια ασφαλή υποθαλάσσια σήραγγα. 

«Συζητάμε με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και στέλνουμε ανθρώπους της SpaceX/Boring Company από τις Η.Π.Α. στην Ταϊλάνδη για να προσφέρουμε υποστήριξη από το έδαφος. Μόλις το κλιμάκιο φτάσει στο σημείο και επιβεβαιώσουμε τι ακριβώς θα είναι χρήσιμο να στείλουμε ή να κάνουμε, θα το κάνουμε άμεσα», ανέφερε εκπρόσωπος της The Boring Company.


 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ