«Τα πολλά τα δισ. κάποιοι τα διαχειρίστηκαν»

«Τα πολλά τα δισ. κάποιοι τα διαχειρίστηκαν»

Κύριε διευθυντά

Στο φύλλο της 27ης Ιουνίου δημοσιεύθηκε επιστολή του αναγνώστου κ. Ι. Ιωσήφ με τίτλο «Ηταν πολλά τα δισ., αλλά πού πήγαν;». Ο επιστολογράφος υπολογίζει σε 1 τρισ. ευρώ περίπου το γενικό σύνολο των επιδοτήσεων και των δανείων από την Ε.Ε. προς την Ελλάδα.

Με πολύ πιο μικρό ποσοστό αυτού του φανταστικού ποσού η Εσθονία έγινε παράδειγμα προς μίμηση. Η πατρίδα μας; Ο επιστολογράφος σας συνεχίζει: «Οι διαχειριστές του ποσού αυτού ήταν, βέβαια, οι κυβερνήσεις κυρίως του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Ν.Δ., κομμάτων που δραστηριοποιούνται σήμερα και μάλιστα που τολμούν να ελπίζουν στην ψήφο του ελληνικού λαού για να μας κυβερνήσουν εκ νέου».

Πόσο χρήσιμο θα ήταν κάποιος νέος «ΦΙΛΙΣΤΩΡ» να μας θυμίσει τα ονόματα των στελεχών των κυβερνήσεων αυτών και τις πράξεις ή παραλείψεις τους, ώστε να αποτιμήσουμε αντικειμενικά τις ευθύνες τους ενόψει των προσεχών εκλογών!

Ξεχνάμε εύκολα τι συνέβη προ μηνών και ακόμα πιο εύκολα τι συνέβη προ ετών. Βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα από αναξιόπιστες κριτικές με συμφεροντολογική προέλευση που προκαλούν σύγχυση. Ποιος μπορεί να αναλάβει τον δύσκολο ρόλο της αμερόληπτης πληροφόρησής μας;

Γιαννης Βογιατζης, Ψυχικό

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή