Πληροφορίες θέλουν νεκρό τον Τάιλερ Χάνεϊκατ μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς

Πληροφορίες θέλουν νεκρό τον Τάιλερ Χάνεϊκατ μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο φόργουορντ της Χίμκι φέρεται να βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα της Καλιφόρνια, όπως μεταδίδουν ξένα και εγχώρια μέσα ενημέρωσης, μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

Την είδηση που προκαλεί σοκ και ταυτόχρονα θλίψη μετέδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o δημοσιογραφός του CBS Radio, Mitch Lebe, ενώ αρκετά διεθνή μέσα έχουν αναπαράγει την είδηση.

Από νωρίς το πρωί είχε μεταδοθεί η είδηση πως ο ένας άνδρας, πιθανόν ο γνωστός μπασκεμπολίστας, είχε κλειστεί σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια, αφότου πρώτα άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών.

Πλέον τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ μεταδίδουν πως ειδικές δυνάμεις εισέβαλαν στην οικία και βρήκαν νεκρό τον Αμερικανό φόργουορντ που φέτος έπαιξε στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ήδη η αστυνομία του Λος Αντζελες έχει ανακοινώσει πως βρήκε έναν άνδρα νεκρό, χωρίς ωστόσο να τον έχουν κατονομάσει μέχρι στιγμής. 

Ακόμη δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το συμβάν. Αμερικανικά δίκτυα ανέφεραν πως όλα άρχισαν όταν η μητέρα του 28χρονου άσου κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας παράξενη συμπεριφορά του γιου της και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δέχτηκαν πυροβολισμούς και εν συνεχεία ο Χάνεϊκατ κλειδώθηκε στο σπίτι. 

Με πληροφορίες από  sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή