8,000 λίρες το δώρο του Harry και της Meghan για την βάπτιση του πρίγκιπα Louis

8,000 λίρες το δώρο του Harry και της Meghan για την βάπτιση του πρίγκιπα Louis

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη έκδοση του Winnie The Pooh, αξίας £8,000 θα είναι το δώρο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για την βάπτιση του πρίγκιπα Louis. Η τελετή θα γίνει σήμερα σε κλειστό κύκλο στο βασιλικό παρεκκλήσι του St. James.

O θείος του μόλις 11 εβδομάδων πρίγκιπα, αποφάσισε λοιπόν να του χαρίσει ένα πολύ σπάνιο δώρο με μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο αφού όπως ομολόγησε ένας στενός του φίλος ''Τα παραμύθια την ώρα που πήγαινε για ύπνο από την μητέρα του είναι μια από τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας. Εκείνη λάτρευε όλα τα κλασσικά παραμύθια και έτσι ο Harry σκέφτηκε να ξεκινήσει μια συλλογή από σπάνιες εκδόσεις''. Αγαπημένος του ήρωας ήταν ο «Ροβινσώνας Κρούσος» του Daniel Defoe.

8,000 λίρες το δώρο του Harry και της Meghan για την βάπτιση του πρίγκιπα Louis-1

Η συγκεκριμένη έκδοση χρονολογείται το 1926 και κυκλφόρησε σε μόνο 30,000 αντίτυπα και πιστεύεται πως ο πρίγκιπας την απέκτησε από τον Peter Harrington, ένα βιβλιοπώλη σπάνιων εκδόσεων στο Kensington. Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ήθελαν αρχικά να χαρίσουν στον ανιψιό τους το βιβλίο του Lewis Carroll, Through the Looking Glass'', αξίας £24,000 αλλά αποφάσισαν ότι το βιβλίο του A.A. Milne είναι πιο κατάλληλο.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή