ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι δεν εκχώρησε τη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα

ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι δεν εκχώρησε τη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια έντονα δηκτική ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση σολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

«Eίχε το θράσος να ισχυριστεί και πάλι ότι τάχα δεν εκχώρησε τη “μακεδονική” εθνότητα και τη “μακεδονική” γλώσσα, όταν κάθε μέρα τον διαψεύδει ακόμη και ο Σκοπιανός ομόλογός το», υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ ενώ παράλληλα δεν παραλείπει να σχολιάσει το γεγονός πως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε σε ένα «σιδερόφρακτο και προστατευόμενο από ΜΑΤ ξενοδοχείο, δίπλα ακριβώς από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης».

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

«Στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος να ισχυριστεί και πάλι ότι τάχα δεν εκχώρησε τη “μακεδονική” εθνότητα και τη “μακεδονική” γλώσσα, όταν κάθε μέρα τον διαψεύδει ακόμη και ο Σκοπιανός ομόλογός του.

Παραδόξως ο κ. Τσίπρας ξέχασε να αναφερθεί στα μακεδονικά προϊόντα της Βορείου Ελλάδας τα οποία η συμφωνία του τα έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους. Δεν μας εκπλήσσει. Αν είχε το θάρρος, άλλωστε, να υποστηρίξει τη συμφωνία του, δεν θα αναγκαζόταν να μιλήσει σε ένα σιδερόφρακτο και προστατευόμενο από ΜΑΤ ξενοδοχείο, δίπλα ακριβώς από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή