nrg: Η εταιρεία που στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού κόστους για το σπίτι και την επιχείρηση

nrg: Η εταιρεία που στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού κόστους για το σπίτι και την επιχείρηση

2' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η nrg αποτελεί τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή στον τομέα της Ενέργειας. Αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης και έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πελατειακό χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σημαντικό μερίδιο μεταξύ των οικιακών καταναλωτών.

Οικονομικά προγράμματα ενέργειας για την κατοικία

H nrg προσφέρει προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας. Με προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για την κατοικία, με  εξαιρετικά οικονομικές χρεώσεις  και ξεκάθαρους όρους, αλλά και με επιπλέον προσφορές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών, η nrg σήμερα συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών για την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτή την περίοδο διατίθεται η προσφορά 5×5 για τον οικιακό καταναλωτή που του προσφέρει 5 ώρες δωρεάν ρεύμα την ημέρα, κάθε μέρα για 5 ολόκληρους μήνες. Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί την πιο συμφέρουσα προσφορά της αγοράς, αφού οδηγεί σε έκπτωση που φτάνει έως και το 40%. Οι δωρεάν ώρες υπολογίζονται με έκπτωση στην υψηλότερη χρέωση, που είναι αυτή της ημερήσιας κατανάλωσης, ακόμα και για εκείνους τους καταναλωτές που διαθέτουν νυχτερινό τιμολόγιο.  

Μείωση ενεργειακού κόστους για την επιχείρηση

Ταυτόχρονα, η nrg αποτελεί πραγματικό συνεργάτη και για την επιχείρηση. Μέσα από εξειδικευμένες αναλύσεις του ενεργειακού προφίλ της κάθε επιχείρησης, ώστε να της παρέχονται τα πιο ευέλικτα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, διασφαλίζεται η οικονομικότερη λειτουργία της. Η nrg είναι πάντα δίπλα στην ελληνική επιχείρηση, δίνοντας λύσεις και απαντήσεις στις λειτουργικές της ανάγκες, ώστε να συμβάλει σημαντικά στη μείωση του ενεργειακού της κόστους. Έτσι παρέχονται λύσεις μέσα από τα προγράμματά της, με εκπτώσεις που ξεπερνάνε και το 25% και επιπλέον εκπτώσεις έως 15% ως επιβράβευση της συνέπειας στην εξόφληση των λογαριασμών.

Η nrg δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της!

Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της και αυτή χτίζεται μέσα από τη δέσμευση της nrg για οικονομία και αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, στην παροχή ενεργειακών προγραμμάτων. H nrg βρίσκεται πάντα μπροστά από την εποχή της και δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της ότι θα είναι συντονισμένη με τις εξελίξεις, ώστε να διαδραματίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ελληνικής αγοράς ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 21 Ιουνίου του 2018, ανακοινώθηκε η συμφωνία για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου της nrg από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ). Η εξαγορά του 90% της nrg από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα καθόσον πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Έλληνα καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα τόσο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ όσο και της nrg είναι η εταιρική τους φιλοσοφία. Η κουλτούρα του ανθρωπίνου δυναμικού των δύο εταιρειών  αποτελεί τη βάση για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος αφού γίνεται επιλογή ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική και των δύο. Με υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση, «επιστρατεύεται» η ενέργεια όλων προς όφελος των πελατών! H nrg χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς και είναι πάντα δίπλα στον πελάτη, προσφέροντάς του οικονομία και αξιοπιστία. Και το έχει καταφέρει αυτό χάρη στην ομαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο του καθενός. Η δυναμική που ανέδειξε την nrg σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες ρεύματος στην ελληνική αγορά σε τόσο λίγα χρόνια δεν είναι τυχαία. Οφείλεται αποκλειστικά στους ανθρώπους της.

Στα επόμενα άμεσα σχέδια της εταιρείας, προβλέπεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Προμήθειας Φυσικού Αερίου, διευρύνοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, προσφέροντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, για την ελληνική οικογένεια και επιχείρηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή