Και επίσημα στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο – Θα αμείβεται με 30 εκατ. το χρόνο

Και επίσημα στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο – Θα αμείβεται με 30 εκατ. το χρόνο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφή – βόμβα του καλοκαιριού στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι πλέον γεγονός.

Όπως επιβεβαίωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει το βράδυ της Τρίτης τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσσου στο Τορίνο.

Η μεταγραφή του στην «Μεγάλη Κυρία» θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο 33χρονος σούπερ-σταρ θα αμείβεται με 30 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Εντοάρντο Ανιέλι βρέθηκε στην Ελλάδα όπου κάνει διακοπές ο Πορτογάλος σταρ για να επισημοποιήσει τον «γάμο».

Η πρώην ομάδα του Πορτογάλου, Ρεάλ Μαδρίτης, με ανακοίνωση στο επίσημο website της τον αποχαιρέτησε, ευχαριστώντας τον για ότι έχει προσφέρει σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο τα τελευταία εννέα χρόνια. Από το 2009, ο «ΚΡ7» κατέκτησε τέσσερις τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις χρυσές μπάλες, ενώ έσπασε αμέτρητα ρεκόρ. Επίσης, κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 451 γκολ σε 438 αναμετρήσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους θα αναμετρηθούν σε επίσημο φιλικό στις 4 Αυγούστου στις ΗΠΑ στο Λάντοβερ του Μέριλαντ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του με την φανέλα της Γιουβέντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή