Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στο σάιτ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τη Ρεάλ και τους οπαδούς για τα εννέα πανέμορφα χρόνια:

«Αυτά τα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πόλη ήταν πιθανότατα τα πιο χαρούμενα της ζωής μου. Το μόνο που έχω για αυτή την ομάδα, αυτό τον κόσμο και αυτή την πόλη είναι ένα βαθύ συναίσθημα ευγνωμοσύνης. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την αφοσίωση που εισέπραξα.

Ωστόσο πιστεύω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου και αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησα από την ομάδα να αποδεχθεί την μεταγραφή μου. Έτσι αισθάνθηκα και ζητώ από όλους και κυρίως από τους οπαδούς. να με καταλάβουν.

Ήταν 9 απολύτως εκπληκτικά χρόνια. Ήταν 9 μοναδικά χρόνια. Για μένα ήταν μία περίοδος πολύ συναισθηματικά, γεμάτη αφοσίωση, αλλά και δύσκολη διότι η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί μία ομάδα με πολύ υψηλές απαιτήσεις. Ωστόσο ξέρω πολύ καλά ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι εδώ απόλαυσα το ποδόσφαιρο με ένα μοναδικό τρόπο. Είχα εκπληκτικούς συμπαίκτες, τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια, ένιωσα την ζεστασιά και την θέρμη ενός υπέροχου κοινού και μαζί καταφέραμε να κερδίσουμε 3 συνεχόμενα Champions League και 4 πρωταθλήματα μέσα σε 5 χρόνια.

Και μαζί με όλα αυτά σε ατομικό επίπεδο είχα την προσωπική ικανοποίηση να κερδίσει 4 Χρυσές Μπάλες και 3 Χρυσά παπούτσια. Κι όλα αυτά κατά την παραμονή μου σε αυτό το απαιτητικό και υπέροχο κλαμπ. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου και αυτήν της οικογένειας μου και για αυτό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστώ το κλαμπ, τον πρόεδρο, τους ανθρώπους της διοίκησης, τους συμπαίκτες μου, όλους τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, τους και όλους όσοι εργάζονται με απίστευτο τρόπο και κάνουν όλα να λειτουργούν τέλεια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Για μία ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Κατά την διάρκεια αυτών των 9 φανταστικών χρόνων είχα την ευκαιρία να τεθώ αντιμέτωπος με πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές. Έχουν τον απόλυτο σεβασμό και την αναγνώριση μου. Το σκέφτηκα καλά και ξέρω ότι είχε έρθει η στιγμή να ανοίξω έναν νέο κύκλο. Αποχωρώ, αλλά αυτή τη φανέλα, αυτό το σήμα και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, θα με ακολουθούν βαθιά μέσα μου, θα τα νιώθω ως δικά μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Σας ευχαριστώ όλους και φυσικά, όπως είχα πει και την πρώτη φορά που βρέθηκα στο γήπεδο μας πριν από 9 χρόνια: Hala Madrid!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή