Το Deal του «Navarino» για τον Ρονάλντο

Το Deal του «Navarino» για τον Ρονάλντο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται πλέον παίκτης της Γιουβέντους. Ο πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας», Εντοάρντο Ανιέλι χρειάστηκε να ταξιδέψει από την Πίζα στην Καλαμάτα και το «Costa Navarino», όπου κάνει διακοπές ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή-βόμβα. Το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ανιέλι προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο της  πρωτεύουσας του Νομού Μεσσηνίας.

Από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ο Ιταλός παράγοντας, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην κοσμοπολίτικη ξενοδοχειακή μονάδα και λίγη ώρα αργότερα, ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους συνοδευόμενος από την σύζυγο του βρέθηκε στην βίλα που έχει καταλύσει ο Ρονάλντο. Το στενό πρέσινγκ του ισχυρού άνδρα της Γιουβέντους έκαμψε και τις ύστατες αμφιβολίες του Πορτογάλου σούπερ-σταρ, ο οποίος αποφάσισε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία απο ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή