Η Ρόμπιν Ράιτ μιλά πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι

Η Ρόμπιν Ράιτ μιλά πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συμπρωταγωνίστρια του Κέβιν Σπέισι στη δημοφιλή σειρά «House of Cards», Ρόμπιν Ράιτ, μίλησε για πρώτη φορά ύστερα από τις αποκαλύψεις για σωρεία παρενοχλήσεων του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού.

Η ίδια, για πέντε τηλεοπτικές σεζόν υποδύονταν τη σύζυγό του. Όπως αποκαλύπτει, όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό δίκτυο, πέραν των γυρισμάτων, δεν είχε επαφές με τον Κέβιν Σπέισι. «Μιλούσαμε μόνο όταν άνοιγαν οι κάμερες, και γελούσαμε καθώς στήνονταν οι σκηνές» παραδέχεται η ίδια. «Δεν τον γνώριζα ως άνθρωπο. Ήξερα μόνο πόσο καλός είναι στη δουλειά του».

Ήταν η πρώτη φορά που η Ρόμπιν Ράιτ μίλησε μετά τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του ηθοποιού, ο οποίος φέρεται να κατηγορείται για επιθέσεις ακόμη και από την δεκαετία του 1980. Τον περασμένο Οκτώβριο, η παραγωγή του House of Cards, ύστερα από τον απόηχο που δημιουργήθηκε, απομάκρυνε τον Κέβιν Σπέισι από τη σειρά. Πρωταγωνίστρια και νέα πρόεδρος των ΗΠΑ στον έκτο κύκλο της σειράς θα είναι η Ρόμπιν Ράιτ. Την 4η Ιουλίου, μάλιστα, ημέρα ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ, δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ, με την ηθοποιό να απευθύνεται στο κοινό, προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, τον νέο της ρόλο.

Η ίδια όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Netflix να ''απολύσει'' του Κέβιν Σπέισι απάντησε πως ''Εκείνη την περίοδο το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για όλο τον κόσμο με όλα τα σκάνδαλα που έρχονταν στο φως της δημοσιότητας που ήταν το πιο πρέπον να πράξει'' .

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή