Ψαλιδάκι για βλεφαρίδες: Μας είναι πλέον περιττό;

Ψαλιδάκι για βλεφαρίδες: Μας είναι πλέον περιττό;

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανήκω στις γυναίκες που έβαλαν το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες πολύ αργά στο νεσεσέρ τους, αφού πέρασαν πρώτα από το στάδιο να το αντιμετωπίζουν περισσότερο ως ένα εργαλείο ''τρόμου'' παρά μακιγιάζ (πλέον δεν αποχωρίζομαι το απόλυτο ψαλιδάκι για βλεφαρίδες του Shu Uemura).

Όταν λοιπόν έφτασε στο mail μου αυτή η είδηση, δεν μπορούσα να μην τη μοιραστώ αμέσως μαζί σας – πριν καν προχωρήσω στην απαραίτητη δοκιμή του προϊόντος- μια που ένας κορυφαίος οίκος όπως ο YSL Beaute δηλώνει πως δημιούργησε τη μάσκαρα που θα μας κάνει να πετάξουμε το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες!

Ψαλιδάκι για βλεφαρίδες: Μας είναι πλέον περιττό;-1

Ο λόγος για τη νέα μάσκαρα Volume Effect Faux Cils The Curler που, σύμφωνα με τον οίκο, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις μάσκαρα καθώς αναλαμβάνει εξολοκλήρου την αποστολή να χαρίσει στις βλεφαρίδες ιλιγγιώδεις καμπύλες. Το απλικατέρ της έχει διπλό σχεδιασμό: το μαύρο βουρτσάκι αφήνει ομοιόμορφα το προϊόν σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων δίνοντας όγκο και ταυτόχρονα, στην ίδια κίνηση, έρχεται το ροζ χτενάκι που τις ανασηκώνει, τις διαχωρίζει και τους χαρίζει εκπληκτικές καμπύλες.

Όσο για τη φόρμουλα, οι χρωστικές νέας γενιάς που περιέχει δίνουν βαθύ, πλούσιο χρώμα ενώ είναι έτσι μελετημένη ώστε να μην τις βαραίνει στο ελάχιστο αλλά να αναδεικνύει τις καμπύλες τους. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένη με τρία φυτικά εκχυλίσματα (έλαιο καρύδας, φύλλα καρυδιάς και έλαιο μπαμπού) που τρέφουν τις βλεφαρίδες και τις αφήνουν ελαστικές και λαμπερές.

Η  Volume Effect Faux Cils The Curler κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις – Rebellious Black, Fearless Brown και Mischievious Violet- όμως η είδηση δεν σταματάει εδώ:

Ψαλιδάκι για βλεφαρίδες: Μας είναι πλέον περιττό;-2

Πριν τη μάσκαρα, μπορείτε να προετοιμάσετε τις βλεφαρίδες σας για το τέλειο look με το, επίσης καινούριο, Volume Effect Faux Cils Flash Primer. Η απαλή ροζ σύνθεσή του γλιστράει στις βλεφαρίδες και καθώς στεγνώνει μέσα σε δευτερόλεπτα μεταμορφώνεται σε διάφανη, χαρίζοντας ήδη ένα πρώτο αποτέλεσμα καμπύλης, όγκου και μήκους! Τα περιποιητικά στοιχεία που περιέχει, το Ceramid A και η Πανθενόλη, ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και "συνεργάζονται" ιδανικά με τα συστατικά της μάσκαρα, φροντίζοντας τις βλεφαρίδες με εξαιρετικό τρόπο.

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή