Το μετρό των Βρυξελλών έχασε το… στοίχημα και έπαιξε τον γαλλικό ποδοσφαιρικό ύμνο

Το μετρό των Βρυξελλών έχασε το… στοίχημα και έπαιξε τον γαλλικό ποδοσφαιρικό ύμνο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επιβάτες του μετρό των Βρυξελλών, οι οποίοι πήγαιναν στη δουλειά τους σήμερα το πρωί, μετά την ήττα του Βελγίου στον ημιτελικό του Μουντιάλ από τη Γαλλία, άκουσαν τον ποδοσφαιρικό ύμνο της Εθνικής Γαλλίας να μεταδίδεται από τα μεγάφωνα του μετρό της πόλης.

Αυτό συνέβη καθώς όχι μόνο η εθνική ομάδα του Βελγίου, έχασε 1-0 στον χθεσινό ημιτελικό, αλλά και η υπηρεσία δημόσιων συγκοινωνιών των Βρυξελλών έχασε ένα στοίχημα από την αντίστοιχη υπηρεσία στο Παρίσι.

Πριν από το ματς, οι δύο υπηρεσίες είχαν προκαλέσει η μία την άλλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν κέρδιζε το Βέλγιο, το Παρίσι θα άλλαζε τις πινακίδες στον σταθμό Σεν-Λαζάρ σε «Σεν- Αζάρ», προς τιμήν του Βέλγου μέσου Εντέν Αζάρ.

Ομως μετά την ήττα του Βελγίου στην Αγία Πετρούπολη, οι Βρυξέλλες αναγκάστηκαν να «προσφέρουν» στους επιβάτες, στις 8 π.μ. και στις 10 π.μ., τον ύμνο «Tous Ensemble» -Όλοι μαζί- του γάλλου ρόκερ Τζόνι Χαλιντέι.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή