«It’s Coming Home» πάνω από τον ουρανό της Αγγλίας (Βίντεο)

«It’s Coming Home» πάνω από τον ουρανό της Αγγλίας (Βίντεο)

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό ενάντια στην Κροατία, όλη η Αγγλία χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «It's Coming Home», αναμένοντας με λαχτάρα την επιστροφή του τροπαίου στη χώρα που «γέννησε» το ποδόσφαιρο, 52 χρόνια μετά τη μοναδική κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική Αγγλίας, το 1966.

Στο πλαίσιο αυτού του πανηγυρικού κλίματος, ο πρώην Βρετανός άσος των γηπέδων, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναδημοσίευσε μέσω των insta stories ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα μικρό μέρος των χθεσινών επιδείξεων της βασιλικής αεροπορίας, με τις οποίες γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι Βρετανοί πιλότοι με  σχηματίζουν με απόλυτη επιτυχία στον βρετανικό ουρανό το σύνθημα των ημερών, «It' Coming Home».

Εντούτοις, το βίντεο είναι προφανώς προϊόν μοντάζ. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής φαντασμαγορικής τελετής, η οποία έβγαλε στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς πολίτεςΧτες η RAF (Royal Air Force) της Βρετανίας, όλα τα αεροσκάφη της RAF (Royal Air Force), συμπεριλαμβανομένων εκεινών που πραγματοποίησαν επιχειρήσεις στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, πέταξαν γύρω από το Μπάκιγχαμ, σχηματίζοντας στον ουρανό τον αριθμό 100, για τα 100 χρόνια της αεροπορίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή