ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό ενάντια στην Κροατία, όλη η Αγγλία χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «It's Coming Home», αναμένοντας με λαχτάρα την επιστροφή του τροπαίου στη χώρα που «γέννησε» το ποδόσφαιρο, 52 χρόνια μετά τη μοναδική κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική Αγγλίας, το 1966.

Στο πλαίσιο αυτού του πανηγυρικού κλίματος, ο πρώην Βρετανός άσος των γηπέδων, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναδημοσίευσε μέσω των insta stories ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα μικρό μέρος των χθεσινών επιδείξεων της βασιλικής αεροπορίας, με τις οποίες γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι Βρετανοί πιλότοι με  σχηματίζουν με απόλυτη επιτυχία στον βρετανικό ουρανό το σύνθημα των ημερών, «It' Coming Home».

Εντούτοις, το βίντεο είναι προφανώς προϊόν μοντάζ. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής φαντασμαγορικής τελετής, η οποία έβγαλε στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες Βρετανούς πολίτεςΧτες η RAF (Royal Air Force) της Βρετανίας, όλα τα αεροσκάφη της RAF (Royal Air Force), συμπεριλαμβανομένων εκεινών που πραγματοποίησαν επιχειρήσεις στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, πέταξαν γύρω από το Μπάκιγχαμ, σχηματίζοντας στον ουρανό τον αριθμό 100, για τα 100 χρόνια της αεροπορίας.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ