Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Για λίγες ακόμη μέρες η Λία Χαράκη και η ομάδα της (.pelma.Lia Haraki) στήνουν το «The Performance Shop», ένα pop-up κατάστημα παραστάσεων. Στις 10 π.μ. – 12 μ. Νικίου 18 & Μιλτιάδου 20.

• Οι Swingin’ Cats επιστρέφουν στην ταράτσα του Gazarte για ένα πάρτι με ροκ εν ρολ μελωδίες. Στις 10.30 μ.μ. Βουτάδων 32.

• Οι Opera Chaotique εμφανίζονται για μια μοναδική βραδιά στον προαύλιο χώρο του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Εκτός από τη συναυλία το κοινό θα παρατηρήσει τα αστέρια από το τηλεσκόπιο Δωρίδη στην Πνύκα. Στις 9.15 μ.μ. Λόφος Νυμφών, Θησείο.

• «Εnfant», μια παράσταση σύγχρονου χορού στην οποία ο διακεκριμένος χορογράφος της αβάνγκαρντ Μπορίς Σαρμάτς χρησιμοποιεί το πιο εύπλαστο υλικό, μικρά παιδιά, σε μια χορογραφία που εξετάζει την έννοια της κίνησης, ανθρώπινης και μηχανικής. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260 (Δ).

• Οι South Incorporation Sound System τζαμάρουν με blues συγχορδίες σε ένα «νότιο» μουσικό περιβάλλον στο Jazz in July Festival που διοργανώνεται στον Βάμο Χανίων της Κρήτης. Στις 9 μ.μ. Χανιά, Κρήτη.

• Τριάντα χρόνια μετά την ίδρυσή τους, οι «Πυξ Λαξ» ξαναμαζεύονται για μια μοναδική συναυλία. Με δύναμη από τα παλιά και με νέο τραγούδι «Απ’ την αρχή», το συγκρότημα υπόσχεται συγκινήσεις σε παλιούς και νεότερους θαυμαστές του. Στις 9 μ.μ. ΟΑΚΑ.

• Το Φεστιβάλ Κούλα ξεκινάει με έναν δίωρο περίπατο, ιδανικό για μια πρώτη γνωριμία με την Πρέσπα. Στις 6 μ.μ. πλαζ Κούλα, Μεγάλη Πρέσπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή