Μαζί σε συναυλία Μπριζίτ Μακρόν – Μελάνια Τραμπ

Μαζί σε συναυλία Μπριζίτ Μακρόν – Μελάνια Τραμπ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες κυρίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ Μπριζίτ Μακρόν και Μελάνια Τραμπ παρακολούθησαν συναυλία κλασικής μουσικής στο Βέλγιο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ χθες, Τετάρτη στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με το δίκτυο RTBF.

Μετά τη μεγάλη χαρά για τη νίκη της εθνικής ποδοσφαίρου της Γαλλίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το βράδυ της Τρίτης τον οποίο ο πρόεδρος της Γαλλίας παρακολούθησε από κοντά στην Αγία Πετρούπολη, ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν έφθασαν χθες στο Βέλγιο για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Την ώρα που ο πρόεδρος Μακρόν καλούσε τα μέλη του ΝΑΤΟ να "μην αποδυναμωθεί η Συμμαχία", με φόντο τις εντάσεις μεταξύ του Αμερικανού Ντόναλντ Τραμπ και της Γερμανίδας 'Αγγελα Μέρκελ για το ποσοστό οικονομικής συνδρομής των χωρών στις αμυντικές δαπάνες της Ατλαντικής Συμμαχίας, η σύζυγός του πέρασε το απόγευμα με τις συζύγους των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

Η Αμελί Ντερμποντρένγκιεν, η σύντροφος του πρωθυπουργού του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, και η διπλωμάτης 'Ινγκριντ Σούλερουντ, η σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ, υποδέχτηκαν τις πρώτες κυρίες στο Μουσικό Παρεκκλήσι Reine Elisabeth στο Βατερλό, κοντά στις Βρυξέλλες,

Η Μπριζίτ Μακρόν και η Μελάνια Τραμπ παρακολούθησαν δίπλα δίπλα τη συναυλία. Οι δύο τους που συναντήθηκαν αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, κυρίως στο Παρίσι και στην Ουάσινγκτον έδειχναν ιδιαίτερη χαρά που ξανασυναντιούνταν καθώς αντάλλασσαν σχόλια και αστεία, σύμφωνα με τη φωτογραφία και τα σχόλια που ανάρτησε η Μπριζίτ Μακρόν στον λογαριασμό της στο Twitter.

Λίγο νωρίτερα, είχαν ποζάρει πάντα δίπλα δίπλα για την επίσημη φωτογραφία με τους άλλους συζύγους των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, ανάμεσά τους ο Γκοτιέ Ντεστενέ, ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, και η πρώτη κυρία της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν.

Οι Μακρόν θα μεταβούν την Κυριακή 15 του μηνός στη Μόσχα για τον τελικό του Μουντιάλ όπου αναμετρώνται η Γαλλία και η Κροατία, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του προεδρικού ζεύγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή