Πιο σκληρό Brexit θα ήθελε ο Τραμπ

Πιο σκληρό Brexit θα ήθελε ο Τραμπ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως αμφιβάλλει ότι οι προτάσεις της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για το Brexit ανταποκρίνονται σ' αυτό που είχαν ψηφίσει οι Βρετανοί αποφασίζοντας να εγκαταλείψουν την ΕΕ.

«Δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψήφισαν (οι Βρετανοί). Ο κόσμος ψήφισε να διακοπούν» οι δεσμοί με την ΕΕ, σχολίασε ο αμερικανός πρόεδρος στο τέλος της διήμερης συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.

Η Μέι απάντησε στη δήλωση του Τραμπ υποστηρίζοντας πως οι νέες προτάσεις της για το Brexit ανταποκρίνονται σ' αυτό που ψήφισαν οι Βρετανοί.

«Αυτό που κάνουμε είναι να ανταποκριθούμε στην ψήφο του βρετανικού λαού. Αυτό κάνουν οι προτάσεις μας», επέμεινε η Μέι στο τέλος της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει λίγο νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή