Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)

Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιλιάδες άνθρωποι, που κρατούσαν πανό και χτυπούσαν κατσαρόλες και τηγάνια, βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη επίσκεψή του ως προέδρου στη Βρετανία.

Περισσότεροι από 64.000 άνθρωποι είχαν δηλώσει πως θα διαδηλώσουν στο Λονδίνο κατά της επίσκεψης και άλλες διαμαρτυρίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε μεγάλες πόλεις σ' όλη τη χώρα.

Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)-1

Νωρίτερα ακτιβιστές φούσκωσαν έξω από το κοινοβούλιο ένα αερόστατο έξι μέτρων που έχει τη μορφή του αμερικανού προέδρου εν είδει πορτοκαλί μωρού που κλαίει και φοράει πάνα.

Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)-2

«Ήθελα να κάνω πολύ σαφές, όταν ο Τραμπ ήρθε στη χώρα, πως δεν συμφωνούμε με τις πολιτικές του», λέει η 35χρονη Κίμπερλι που συμμετέχει στις διαμαρτυρίες στο κέντρο του Λονδίνου. «Πιστεύω πως είναι σημαντικό να το δεί ο ίδιος … θα δείξει στους ανθρώπους εναντίον των οποίων είναι προκατειλημμένος πως τους υποστηρίζουμε».

Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)-3

Ο Τραμπ θα μείνει πάντως σήμερα μακριά από τις διαδηλώσεις, καθώς οι συναντήσεις του με την Μέι και τη βασίλισσα Ελισάβετ είναι προγραμματισμένες εκτός Λονδίνου.

Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)-4
Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)-5
Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο (φωτογραφίες)-6

Πηγή Φωτό: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή