Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το Σάββατο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το Σάββατο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 24 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 25 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 23 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα (στην Ανατολική Ρόδο 3-4 βαθμούς υψηλότερη).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση τις απογευματινές ώρες.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή