Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας για τον θανάσιμο τραυματισμό 15χρονου στους Παξούς

Η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας για τον θανάσιμο τραυματισμό 15χρονου στους Παξούς

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία σημειώθηκε χθες στους Παξούς όταν 15χρονος υπήκοος, τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα ταχύπλοου σκάφους που νοίκιασε ο πατέρας του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος στα ανοιχτά του Μογγονησίου που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τους Παξούς.

Στο σκάφος επέβαιναν ο πατέρας ως χειριστής με τα τρία παιδιά του. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 15χρονος έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει η προπέλα. 

Επειτα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Υπ. Ναυτιλίας αναφέρει: 
 
«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παξών από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού ενός ατόμου από προπέλα σκάφους στον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών.
 
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ήδη παρευρισκόταν ιατρός του Κέντρου Υγείας Παξών, ο οποίος διαπίστωσε το θάνατο του ανωτέρω αλλοδαπού ηλικίας 15 ετών.
 
Συγκεκριμένα, ο 15χρονος, επέβαινε στο ενοικιαζόμενο Τ/Χ ''ΥΔΡΟΧΟΟΣ'' Τ.Σ. 4150 με Κυβερνήτη τον 54χρονο πατέρα του, καθώς ακόμα και με δύο ανήλικους αλλοδαπούς, ηλικίας 17 και 15 ετών. Κατά τη διάρκεια του πλου στη θαλάσσια περιοχή περίπου μισό ναυτικό μίλι έξω από τον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών, και με κατεύθυνση νότια της ν. Παξών, ο 15χρονος έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το τραυματισμό του από την προπέλα του ίδιου σκάφους.
 
Με μέριμνα του πατέρα του, ο 15χρονος μεταφέρθηκε στον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Παξών που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 54χρονος, ο οποίος αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος.
 
Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή