Η ROLEX συγχαίρει την Angelique Kerber για τη νίκη της στο Wimbledon

Η ROLEX συγχαίρει την Angelique Kerber για τη νίκη της στο Wimbledon

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γυναίκα που φοράει στον καρπό της ένα ρολόι Rolex αποτελεί πηγή έμπνευσης και έχει να διηγηθεί μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Στον κύκλο των αξιοθαύμαστων γυναικών που απαρτίζουν τον κύκλο της Rolex υπάρχουν εξερευνήτριες, καλλιτέχνιδες και αθλήτριες, οι οποίες έχουν γράψει ιστορία με το ήθος, το πρωτοποριακό τους πνεύμα και τις υψηλές επιδόσεις τους και αποτελούν πρότυπο για εκατομμύρια άλλες γυναίκες του πλανήτη. Μία από αυτές είναι η Angelique Kerber, η οποία κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο βάθρο του παγκόσμιου τένις, κατακτώντας το τρόπαιο στον τελικό απλού γυναικών του Wimbledon.

Η ROLEX συγχαίρει την Angelique Kerber για τη νίκη της στο Wimbledon-1

Στο βάθρο του νικητή ©Reuters

Το Σάββατο 14 Ιουνίου, η Kerber πέτυχε μία καθαρή νίκη απέναντι στην Serena Williams (6-3, 6-3). Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος Grand Slam για την τριαντάχρονη γερμανίδα αθλήτρια. Δείτε και το σχετικό video…

 

Η ιστορία της Kerber είναι παράδειγμα προς μίμηση. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τένις, επιδεικνύοντας αγωνιστικότητα, δυναμισμό, ανεξάρτητο πνεύμα και υψηλό ήθος. Παρά τα πολλά εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα της ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Η μεγάλη της ευκαιρία παρουσιάστηκε το 2011 στη Νέα Υόρκη, όταν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και από νούμερο 91 στην παγκόσμια κατάταξη να φτάσει στους ημιτελικούς του US Open, ενός εκ των τεσσάρων κορυφαίων τουρνουά Grand Slam. Οι συνεχείς απογοητεύσεις πριν από αυτό την έκαναν να σκέφτεται μήπως είχε έρθει ο καιρός να τα παρατήσει. Τι την έκανε να αλλάξει γνώμη; «Άρχισα να ξαναπαίζω τένις όπως παλιά, όταν ήμουν μικρό παιδί στη Γερμανία: με πολλή υπομονή, κέφι και χαρά. Ξαναπίστεψα στον εαυτό μου και στο παιχνίδι μου. Η νίκη μου στη Νέα Υόρκη ήταν το μεγαλύτερό μου επίτευγμα».

Η ROLEX συγχαίρει την Angelique Kerber για τη νίκη της στο Wimbledon-2

Η Kerber στον τελικό του Wimbledon 2018 ©Reuters

Αντλώντας δύναμη από αυτή της την επιτυχία, η Kerber ανακάλυψε από την αρχή την αγάπη της για το τένις. Η αποφασιστικότητα και το πάθος της την οδήγησαν σε άλλους δύο τίτλους Grand Slam το 2016, στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά και στην οικογένεια της Rolex. «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας της Rolex, γιατί όλοι όσοι ανήκουν σ’ αυτή έχουν καταφέρει κάτι πραγματικά μεγάλο και όλοι έχουν αγωνιστεί σκληρά γι’ αυτό. Ο καθένας έχει τα πάνω και τα κάτω του –μαθαίνει από τις αντιξοότητες και δεν τα παρατάει ποτέ».

Δείτε πώς η ίδια η Αngelique Kerber μιλάει για την πορεία της στο τένις και πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες…

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Rolex εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή