Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές

Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές

2' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν οι διακοπές σας περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, τότε χρειάζεστε ένα νεσεσέρ έξυπνο και ευέλικτο, που μπορεί να σάς ακολουθήσει παντού χωρίς να σας δημιουργεί άγχος ότι ίσως "σκαλώσει" στον έλεγχο του αεροδρομίου.

Αυτά τα προϊόντα σε μορφή stick θα καλύψουν τις ανάγκες σας σε μακιγιάζ (και ντεμακιγιάζ), θα κρατήσουν το νεσεσέρ σας καθαρό και σίγουρα θα μείνουν μαζί σας και την επόμενη σεζόν.

Το Primer Stick

Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές-1

M.A.C Prep+Prime Pore Refiner Stick: Αν δίνετε μάχη με τη λιπαρότητα,ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό το stick σάς είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσετε ματ βάση αλλά και διάρκεια στο μακιγιάζ. Η φόρμουλά του είναι oil και silicone free, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ματ αποτέλεσμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ.

Το Makeup Stick 

Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές-2

L'Oréal Paris Infallible Longwear Shaping Stick: Αυτό το makeup θα σάς καλύψει πλήρως ακόμα και κάτω από τις απαιτητικές συνθήκες μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας. Η κρεμώδης σύνθεσή του απλώνεται πανεύκολα (σάς προτείνουμε να το απλώσετε με ένα Beauty Blender για άψογο, φυσικό αποτέλεσμα) και δίνει ομοιόμορφο ματ τελείωμα στην επιδερμίδα, ενώ μένει σταθερό για ώρες. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε και ως concealer, κάνοντας έτσι λίγο παραπάνω χώρο στο νεσεσέρ σας.

To contouring stick

Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές-3

Benefit Hoola Quickie Contour Stick: Με αυτό το stick σε μορφή κρέμας, η οποία μεταμορφώνεται σε πούδρα μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, μπορείτε να κάνετε τέλειο contouring αλλά και bronzing. Η σύνθεσή του είναι μακράς διάρκειας, δίνει ματ τελείωμα και φυσικό αποτέλεσμα. (αποκλειστικά στα Sephora).

Το highlighting stick (και όχι μόνο) 

Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές-4

NARS The Multiple, Orgasm: Το stick των stick! Αυτό το θρυλικό προϊόν του Francois Nars, είναι όπως λέει και το όνομά του, ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα ζυγωματικά, τα μάτια, τα χείλη ή το σώμα, για να δώσετε στην επιδερμίδα σας ένα υπέροχο, διάφανο χρώμα (η συγκεκριμένη best selling απόχρωση ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες) αλλά και μια sexy λάμψη που κάνει παιχνίδι με το φως. Κρεμώδες μέσα στο tube, μεταμορφώνεται σε πούδρα από τη θερμότητα της επιδερμίδας, δουλεύεται πανεύκολα με τα δάχτυλα και σίγουρα είναι ένα προϊόν που όχι μόνο θα μείνει στο νεσεσέρ σας και το χειμώνα, αλλά θα μπει στη λίστα με εκείνα τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεστε ποτέ- πιστέψτε μας!  (Αποκλειστικά στα Sephora) 

Stick για τα μάτια και τα χείλη

Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές-5

Smashbox L.A.Lights Blendable Lip&Cheek Color: Η λάμψη της Δυτικής Ακτής σε ένα stick! Αυτό το δύο-σε-ένα προϊόν μπορεί να δώσει από το πιο διακριτικό μέχρι το πιο έντονο χρώμα στα μάγουλα και τα χείλη, έχει κρεμώδη φόρμουλα που κάνει το blending παιχνιδάκι αλλά και ενσωματωμένο σφουγγαράκι, ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για άψογο αποτέλεσμα.

Στικ για ντεμακιγιάζ 

Travel light: 6 προϊόντα σε μορφή stick που θα ”πετάξουν” μαζί σας στις διακοπές-6

Caolion Pore&Makeup Cleansing Stick: Το ντεμακιγιάζ με αυτό το προϊόν σε μορφή στικ είναι εμπειρία! Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, η balm υφή του μετατρέπεται έλαιο που απομακρύνει το μακιγιάζ και στη συνέχεια γίνεται αφρός που καθαρίζει βαθιά τους πόρους από τις χρωστικές, τους ρύπους και τη σκόνη. Περιέχει μικρομόρια άνθρακα για έλεγχο της λιπαρότητας και καθαρισμό των πόρων, φυτικά έλαια που διατηρούν την επιδερμίδα απαλή καθώς και εκχυλίσματα από λωτό, ρύζι και αρτεμισία που καταπραύνουν και ηρεμούν την επιδερμίδα από το στρες. (Αποκλειστικά στα Sephora). 

 

Περισσότερα beauty tips στο mustonline.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή