«Φίλια πυρά» κατά Τραμπ: «Επαίσχυντες» οι δηλώσεις του δίπλα στον Πούτιν

«Φίλια πυρά» κατά Τραμπ: «Επαίσχυντες» οι δηλώσεις του δίπλα στον Πούτιν

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επαίσχυντες» χαρακτήρισε τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Ελσίνκι ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζεφ Φλέικ, λίγη ώρα αφότου άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος είχε επικρίνει τη στάση του Αμερικανού προέδρου στη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι κάποια μέρα θα έβλεπα τον Αμερικανό πρόεδρό μας να στέκει στο ίδιο βάθρο με τον Ρώσο πρόεδρο και να επιρρίπτει ευθύνες στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη ρωσική επιθετικότητα. Αυτό είναι αισχρό» έγραψε ο Φλέικ στο Twitter.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θεωρεί υπεύθυνες τόσο τις ΗΠΑ όσο και τη Ρωσία για τις τεταμένες σχέσεις τους τις οποίες, όπως είπε, προσπαθεί τώρα να βελτιώσει.

Η Ουάσιγκτον επέβαλε κυρώσεις στη Ρωσία μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014 καθώς και για τις κυβερνοεπιθέσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ το 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή