ΕΛΛΑΔΑ

«Patmos OCEAN SWIM 2018» για την μικρή Ιόλη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η μικρή Ιόλη Θαλασσία, η κόρη του Ιάκωβου Πιτσικάλη και της Δάφνης Παυλίδη, είναι τεσσάρων ετών και πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει μια πολύ βαριά ιατρική νόσο, που λέγεται γλοίωμα οπτικού χιάσματος.

Η μητέρα της, η Δάφνη, την συνοδεύει κάθε στιγμή. Τώρα νοσηλεύεται στο ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ» και το κόστος της ενδεδειγμένης θεραπείας, είναι απαγορευτικό για τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας της. Εδώ και πολλά χρόνια η Δάφνη είναι δασκάλα πιάνου για δεκάδες παιδιά από την Πάτμο μέσω του Συλλόγου «Η Πάτμος των Χρωμάτων» και έχει δώσει την ενέργεια και την αγάπη της για την μουσική, σε περισσότερα από εκατό παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, οφείλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας και γι’ αυτό θέλουμε να σας κινητοποιήσουμε, ώστε να βοηθήσουμε την οικογένειά της σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Για να στηρίξουμε την οικογένεια της Iόλης κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου φροντίδας, ο Σύλλογος διοργανώνει, ως πρώτη ενέργεια συμπαράστασης, το «Patmos OCEAN SWIM 2018» που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στην παραλία του Γροίκου.

Οποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει χρήματα στον Τραπεζικό λογαριασμό της Δάφνης Παυλίδη ή στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου, αναφέροντας ότι πρόκειται για την Ιόλη:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

Δικαιούχος: Δάφνη Παυλίδη

IBAN: GR30 0110 1250 0000 1254 9917 297

Τράπεζα: EΘΝΙΚΗ

Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ"

IBAN: GR76 0110 4580 0000 4585 4003 766

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ