Καλύπτει άμεσα τα κενά με τρεις παίκτες η ΑΕΚ

Καλύπτει άμεσα τα κενά με τρεις παίκτες η ΑΕΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί το τριπλό μεταγραφικό χτύπημα της ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζεται να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τους Αλεφ ντος Σάντος, Λούκας Μπογέ και Εζέκιελ Πόνσε.

Για τον Αλεφ, τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο που ανήκει στην Μπράγκα και πέρυσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Απόλλωνα Λεμεσού, η διαδικασία κινείται με πιο γρήγορους ρυθμούς και δεν αποκλείεται και σήμερα ο παίκτης να έλθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Για τον Μπογέ, τον Αργεντίνο ακραίο επιθετικό της Τορίνο, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο ανταλλαγής εγγράφων, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί επίσης σήμερα.

Οσο για τον Πόνσε, τον Αργεντινό επιθετικό της Ρόμα, υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι αύριο θα είναι κι αυτός στην Ελλάδα για να ενταχθεί στις προπονήσεις.

Και οι τρεις θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Για τον Αλεφ το ποσό είναι 1.850.000 ευρώ, για τον Μπογέ 6 εκατ. ευρώ και για τον Πόνσε 6 εκατ. ευρώ με 30% ποσοστό μεταπώλησης για τους Ρωμαίους ή 7 εκατ. ευρώ με ποσοστό 15%.

Οι τρεις νέοι παίκτες αναμένεται να λύσουν τα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος στην Πολωνία δούλεψε με ένα αρκετά περιορισμένο ρόστερ, αφού η ΑΕΚ δεν είχε αντικαταστήσει εγκαίρως τους Αραούχο, Χριστοδουλόπουλο και Κονέ. Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Αθήνα, με τον Ουζουνίδη να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή