Πέρασε το δυνατό τεστ ο ΠΑΟΚ

Πέρασε το δυνατό τεστ ο ΠΑΟΚ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλό βαθμό ετοιμότητας πήρε ο ΠΑΟΚ στον τελευταίο φιλικό αγώνα του επί ολλανδικού εδάφους, επικρατώντας της Ντε Γκράαφσαπ με 2-1. Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε του «Δικεφάλου» πριν από το πρώτο επίσημο ματς, με τη Βασιλεία στις 24 Ιουλίου, στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μάτος (35΄) και Πρίγιοβιτς (44΄) σκόραραν για τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ντε Γκράαφσαπ είχε προηγηθεί με τον Τόμασεντ στο 33΄. Οι Ολλανδοί έχασαν και πέναλτι (άουτ) με τον Φαν Ντε Χουρτ στο 90΄.

Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά με φιλικό έμοιαζε, λόγω της έντασης και των σκληρών μαρκαρισμάτων, τα οποία μάλιστα αποτέλεσαν αιτία για ένα μίνι επεισόδιο ανάμεσα στους παίκτες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ανησυχία προκάλεσε η αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα στο 40΄ έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στην έξω πλευρά του τετρακέφαλου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Πορτογάλος αμυντικός θα απουσιάσει για 2-3 ημέρες από τις προπονήσεις.

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό. Πολύ καλό. Μου άρεσε γιατί υπήρχε πάθος, νεύρα, δυνατό στις μονομαχίες και μου άρεσε που τελειώσαμε με ένα τέτοιο ματς, γιατί μας ξύπνησε για τον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (40΄ Μιχόγεβιτς), Κρέσπο, Βιερινία, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (59΄ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή