Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικοι πρόσφυγες από την Καστοριά

Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικοι πρόσφυγες από την Καστοριά

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό δύο ανήλικων προσφύγων που εξαφανίστηκαν την Πέμπτη από τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων στην Καστοριά, που στεγάζεται στο ξενοδοχείο «ΔΕΔΗΣ».

Πρόκειται για τους Αχματζάι Μοχεμπουλάχ και Αχμματζάι Ρασίν. Και οι δύο είναι 17 ετών, αφγανικής καταγωγής. Ο Αχματζάι Μοχεμπουλάχ έχει ύψος 1,75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Ο Αχματζάι Ρασίντ έχει ύψος 1,75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικοι πρόσφυγες από την Καστοριά-1

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους πραγματοποιείται κατόπιν της εισαγγελικής εντολής της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καστοριάς. Τα στοιχεία των Αχματζάι Μοχεμπουλάχ και Αχματζάι  Ρασίντ  προκύπτουν κατά δήλωση των ιδίων.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή