Πρόσωπα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 101 ετών έφυγε από τη ζωή η πρώτη από τις τέσσερις συζύγους του Φρανκ Σινάτρα, Νάνσι  (φωτ.), η οποία είχε το ίδιο όνομα με την πιο διάσημη από τις κόρες της. Σε αντίθεση με τις επόμενες συντρόφους του τραγουδιστή, η έφηβη Νάνσι Μπαρμπάτο τον είχε γνωρίσει όταν ακόμα ήταν ένας άσημος νέος με ταλέντο και υψηλές φιλοδοξίες. Στα πρώτα χρόνια του γάμου τους, ζούσαν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Jersey City, όπου γεννήθηκαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, ενώ στη συνέχεια μετακόμισαν στο Λος Αντζελες και αυτή ήταν η αρχή του τέλους για τη σχέση τους, αφού εκτός από σταρ της σόουμπιζ ο Σινάτρα δεν άργησε να μετατραπεί σε ανελέητο καρδιοκατακτητή.

(…) Την απόφαση να μην υποδυθεί τον τρανσέξουαλ μαφιόζο Ντάντε «Τεξ» Γκιλ στην ταινία «Rub & Tub» έλαβε, τελικά, η Σκάρλετ Γιόχανσον μετά την κριτική που δέχθηκε από μέλη της LBGT κοινότητας, τα οποία υποστήριξαν ότι ο ρόλος πρέπει να δοθεί σε τρανσέξουαλ ηθοποιό. «Χαίρομαι που αυτός ο διάλογος έγινε αφορμή για μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με τη διαφορετικότητα και την εκπροσώπηση στον κινηματογράφο», δήλωσε η Γιόχανσον στο περιοδικό Out.

(…) Το πιο ενθουσιώδες κοινό του κόσμου είχαν την Κυριακή μπροστά τους ο Jay-Z και η Μπιγιονσέ, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο Stade de France του Παρισιού λίγο αφότου η Γαλλία είχε κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο. Οι θαυμαστές τους παρακολούθησαν τον αγώνα από γιγαντοοθόνες εντός του γηπέδου, ανοίγοντας… μόνοι τους τη συναυλία με το «We Are the Champions».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή