NEWSLETTER

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπετειακοί Zeppelin

Διαφορετικές εκδοχές του εξωφύλλου του επετειακού τόμου, με το οποίο θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Led Zeppelin. Το βιβλίο θα τιτλοφορείται «Led Zeppelin by Led Zeppelin» και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κείμενα των τριών εν ζωή μελών του θρυλικού συγκροτήματος, όπως επίσης και ανέκδοτες φωτογραφίες, ενώ ως ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 7η Σεπτεμβρίου 2018, ακριβώς μισόν αιώνα μετά την πρώτη συναυλία της μπάντας. Μία πρώτη επιλογή εικόνων κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενθουσιάζοντας ακόμα περισσότερο τους θαυμαστές των Zeppelin, που περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία τόσο της έκδοσης όσο και το συνοδευτικό άλμπουμ.

Taverna για ταξίδια

Για τους ξένους επισκέπτες στην Ελλάδα, που είναι όλο και περισσότεροι τα τελευταία χρόνια. Για όλους εκείνους που έρχονται στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα, δοκιμάζουν τις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας, γοητεύονται και επιθυμούν να πάρουν ένα «κομμάτι» της, πίσω στις πατρίδες τους. Γι’ αυτούς φτιάχτηκε το νέο αγγλόφωνο βιβλίο μαγειρικής «My Greek Taverna» (εκδ. Πεδίο). Το υπογράφουν η πολύπειρη στον χώρο των εκδόσεων Ιωάννα Παυλάκη και ο ικανότατος μάγειρας Μάκης Γεωργιάδης. Οι δυο τους έβαλαν αγάπη, μεράκι και, κυρίως, πολλή σκέψη για το πώς πρέπει να είναι μια μοντέρνα, πρακτική μαγειρική έκδοση με ελληνικές συνταγές, την οποία θα θέλει να πάρει κανείς στις αποσκευές του. Περιλαμβάνει μεζέδες, σαλάτες, πίτες, λαδερά, παραδοσιακές συνταγές και γλυκά, με αναλυτικές οδηγίες, αλλά και vegan/gluten – free επιλογές. Θα τη βρείτε σε κεντρικά βιβλιοπωλεία, σε σημεία ξενόγλωσσου Τύπου, στα αεροδρόμια και σε επιλεγμένα Greek concept stores.

Λέσχες ανάγνωσης

Tη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις λέσχες ανάγνωσης, που δημιούργησε στην Αθήνα και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, δίνει ο Ianos. Κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετάσχει πρέπει να συμπληρώσει αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα βρει στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ianos.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή