ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Flashback στη 18η Ιουλίου

Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η θρυλική αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι, βραβεύεται με το «τέλειο» 10 στο αγώνισμα των ασύμμετρων ζυγών, πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς γίνεται η πρώτη αθλήτρια που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ, το 1976. (AP Photo/Paul Vathis)


Αμερικανοί πεζοναύτες προχωρούν προς μία τοποθεσία, ύποπτη για πιθανή κρυφή διείσδυση βορειοβιετναμεζικών δυνάμεων, στο νότιο άκρο της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης, στο βόρειο τμήμα του Νότιου Βιετνάμ, κοντά στην Κον Τιέν, το 1968. (ΑP Photo)


Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η θρυλική αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Νάντια Κομανέτσι, βραβεύεται με το «τέλειο» 10 στο αγώνισμα των ασύμμετρων ζυγών, πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο επίτευγμα, καθώς γίνεται η πρώτη αθλήτρια που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ, το 1976. (AP Photo/Paul Vathis)


Ο θρύλος του βραζιλιάνικου και παγκόσμιου ποδοσφαίρου Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, γνωστός σε όλους ως Πελέ, δίνει το τελευταίο του παιχνίδι σε διεθνές επίπεδο με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας, ενάντια στην εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, το 1971. Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο εθνικών έληξε ισόπαλο 2-2. (AP Photo/Matias Rezende/Gervasio Baptista)


O κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Φραγκλίνος Ρούζβελτ, δίνει την πρώτη του ομιλία ως υποψήφιος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά το πέρας της κρουαζιέρας του στις θάλασσες της Νέας Αγγλίας, στο Χάμπτον Μπιτς του Νιου Χέιβεν, το 1932. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ