Στην… πειραματική σκηνή ο Παναθηναϊκός

Στην… πειραματική σκηνή ο Παναθηναϊκός

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ισχυρό αντίπαλο θα δώσει σήμερα (19.30) ο Παναθηναϊκός το πρώτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου, μόλις δύο μέρες από τότε που η αποστολή του πήγε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η Αλκμααρ θα βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ για την ανέτοιμη ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θα πάρει μια πρώτη γεύση από τους παίκτες του, χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις μια και έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να φτάσουν σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ο Μαρκ Σιφναίος, μοναδικό μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», καθώς οι Ρεγκάκος και Χαντζάρας παραμένουν υπό δοκιμή και η υπόθεση του Καμπετσή έχει «κολλήσει», έκανε χθες, πρωί και απόγευμα, τις πρώτες του προπονήσεις. Το παιχνίδι με την Αλκμααρ δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, εκτός κι αν προκύψει συμφωνία της τελευταίας στιγμής.

Στο δικαστικό μέτωπο, οι υποθέσεις των Κουτρουμπή, Εσιέν και Λέτο πήραν αναβολή για την 1η Αυγούστου και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε μόνο την προσφυγή του Μαρίνου, που είναι η πιο εύκολη για να διακανονιστεί ή ακόμα και να τελειώσει με την καταβολή ενός ποσού γύρω στις 50 χιλ. ευρώ. Η συζήτηση της προσφυγής του Κουτρουμπή αναβλήθηκε με κοινό αίτημα των δύο πλευρών, καθώς όπως είπε ο δικηγόρος του παίκτη, υπάρχει ένα ικανοποιητικό πλάνο εξόφλησης. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι η υπόθεση του Λέτο, ο οποίος δείχνει αδιάλλακτος και ζητεί την άμεση καταβολή όλου του οφειλόμενου ποσού (περίπου 177 χιλ. ευρώ) από το δεύτερο συμβόλαιό του, διότι πολλοί από τους προηγούμενους διακανονισμούς δεν είχαν τηρηθεί. Ο Εσιέν έχει σχεδόν εξοφληθεί και η προσφυγή του αφορά την τελευταία (από τις δέκα) δόση που δεν πληρώθηκε.

• Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ κυρίως για άλλες υποθέσεις που τον απασχολούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα, χωρίς να αποκλείεται με την ευκαιρία της παρουσίας του να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις και στο θέμα της αγοραπωλησίας του Παναθηναϊκού, ειδικά εάν συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή