Το πρόβλημα με την… ”αυτοδημιούργητη” Kylie Jenner

Το πρόβλημα με την… ”αυτοδημιούργητη” Kylie Jenner

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Forbes, για το τεύχος Αυγούστου, κατονομάζει τις 60 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες και έχει εξώφυλλο την Kylie Jenner που, στα 21 της, πρόκειται να γίνει η νεαρότερη δισεκατομμυριούχος της ιστορίας.

Το πρόβλημα με την… ”αυτοδημιούργητη” Kylie Jenner-1

Here's what's wrong with that: 

Σίγουρα η Kylie έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την ''ομπρέλλα'' της οικογένειας Kardashian, επισκιάζοντας κάποιες φορές ακόμα και την Kim. Έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία, την Kylie Cosmetics, της οποίας η επιτυχία είναι τεράστια. Έχει καταφέρει να αξιοποιήσει την προβολή της και τις τάσεις της εποχής σε κάτι δημιουργικό, χρηστικό, χρήσιμο και επιτυχημένο, τα Lip Kits. 

Αυτoδημιούργητος όμως είναι κάποιος που έχει καταφέρει να κάνει όλα αυτά χωρίς καμία βοήθεια. 

Η Kylie προέρχεται από μία οικογένεια που πάντα είχε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, είτε χάρη στον πατέρα της (τον Bruce Jenner που πλέον έγινε Caitlyn αλλά πάντα θα είναι Ολυμπιονίκης) είτε στον Rob Kardashian (πρώτος σύζυγος της Kris Jenner, και ο διάσημος δικηγόρος του O.J. Simpson). Επιπλέον, τόσο η Kylie όσο και οι υπόλοιπες Kardashian – Jenner αδερφές έχουν την Kris σαν μάνατζερ, ή μάματζερ να κινεί τα νήματα πίσω από τις κάμερες. 

Η ζωή της Kylie δεν είναι ένα παραμύθι μιας μικρής που ξεκίνησε από τα χαμηλά και έκτισε την αυτοκρατορία της σιγά – σιγά. Γεννήθηκε σε μια οικογένεια που ήταν πάντα διάσημη και πάντα πλούσια ασχέτως αν η αξία της πολλαπλασιάστηκε στην εποχή των social media και με την ''εισβολή'' της Kim Kardashian στην ποπ κουλτούρα. 

Αξίζει όντως να αναγνωρίζουμε πως η Kylie ξεκίνησε ως ''η μικρότερη αδερφή της Kim Kardashian'' και κατέληξε να ηγείται της βιομηχανίας της ομορφιάς. Αξίζει επίσης να δείχνουμε τις Kardashian και να λέμε πως ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει τη δημοσιότητα που του δίνεται για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα (άλλωστε, οι Kardashians επανήλθαν στη δημοσιότητα με το sex tape της Kim). Αξίζει να λέμε πως η Kylie κατάφερε να διαφοροποιηθεί για να κάνει κάτι καλό σε μια βιομηχανία που ήταν, στους περισσότερους, αδιάφορη. 

Αυτοδημιούργητη όμως δεν είναι, κι ας φτάνει η αξία της τα $900 εκατομμύρια. Ο Rob, ο Bruce και η Kris να 'ναι καλά. 

 

Περισσότερες 'Aπόψεις' στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή