Θηλασμός στη διάρκεια επίδειξης μόδας

Θηλασμός στη διάρκεια επίδειξης μόδας

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα ο θηλασμός είναι κάτι πολύ ωφέλιμο, αλλά όταν γίνεται σε κοινή θέα εξακολουθεί να προκαλεί ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Σχόλια από όσους παρακολούθησαν επίδειξη μόδας στο Μαϊάμι προκάλεσε ένα μοντέλο που εμφανίστηκε στην πασαρέλα να θηλάζει το μωρό της.

Η Μάρα Μάρτιν εμφανίστηκε την Κυριακή στην ετήσια επίδειξη μόδας με μαγιό του Sports Illustrated, κρατώντας τη μόλις πέντε μηνών κόρη της Αρια που θήλαζε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τους τίτλους των εφημερίδων που γράφουν για εμένα και την κόρη μου για κάτι που κάνω καθημερινά», έγραψε η ίδια στη σελίδα της στο Instagram. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν θετικά το μοντέλο, λέγοντας ότι αποτελεί έμπνευση, ενώ άλλοι την κατηγόρησαν ότι επιδιώκει να προσελκύσει την προσοχή.

Η Μάρα Μάρτιν εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα χρυσό μπικίνι και ταυτόχρονα θηλάζοντας την Αρια, η οποία φορούσε το δικό της πράσινο μπικίνι και μία πάνα. Κι βέβαια το κοινό την υποδέχθηκε με ζητωκραυγές. Η Μάρα Μάρτιν ήταν μία από τις 16 φιναλίστ που επελέγησαν για την επίδειξη.

Το μωρό φορούσε ακουστικά, ώστε να προστατεύεται από την έντονη μουσική και τον θόρυβο από τον κόσμο. «Η ιστορία μου, να είμαι μητέρα και να την ταΐζω ενώ περπατάω είναι απλή», έγραψε το μοντέλο μετά την επίδειξη. «Eίναι πραγματικά συγκινητικό και απίστευτο. Είμαι τόσο ευγνώμων που μπόρεσα να μοιραστώ αυτό το μήνυμα και ευελπιστούμε να νομιμοποιήσουμε τον θηλασμό και να δείξουμε σε όλους ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν τα πάντα».

Τα μηνύματα

Στη σελίδα της στο Instagram τα μηνύματα είναι πολλά. «Τι έμπνευση, το λατρεύουμε» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σημείωνε: «Ναι, σε ευχαριστούμε που ήσουν γενναία και βοηθάς να νομιμοποιήσουμε τον θηλασμό. Αυτό με κάνει τόσο ευτυχισμένη». Κάποιος άλλος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Είσαι τόσο καταπληκτική. Σε ευχαριστούμε που το έκανες αυτό, από όλες τις μητέρες που θηλάζουν παντού». «Είναι τόσο καταπληκτικό που η επίδειξη των μαγιό καθορίζει την ομορφιά σε τόσα διαφορετικά επίπεδα. Θαυμάσια δουλειά. Η μητρότητα είναι πανέμορφη», επισήμανε κάποιος άλλος χρήστης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή