Σέρρες: Συνελήφθη εμπρηστής επ’ αυτοφώρω

Σέρρες: Συνελήφθη εμπρηστής επ’ αυτοφώρω

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται ένας ξένος υπήκοος, ο οποίος φέρεται να έβαζε φωτιές κοντά στο οχυρό του Ρούπελ στις Σέρρες.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την προανάκριση της πυροσβεστικής, ο συλληφθείς δηλώνει υπήκοος Βουλγαρίας, κάτοικος Σόφιας.

Μιλώντας νωρίτερα στο «Πρακτορείο 104,9 FM», διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Μανώλης Τσολάκης σημείωσε: «Περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, ειδοποιηθήκαμε από το στρατό ότι υπάρχει καπνός κοντά στο οχυρό του Ρούπελ. Την ώρα που επιχειρούσε στο σημείο η πυροσβεστική και έθεσε υπό έλεγχο την εστία, εμφανίστηκε και άλλος καπνός λίγο πιο πάνω και εντοπίστηκε κάποιο άτομο να βάζει πυρκαγιές».

«Έγινε άμεση κινητοποίηση, ζητήσαμε τη συνδρομή της αστυνομίας από τις Σέρρες, ενώ είχαμε και κινητοποίηση από ομάδα του στρατού. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα χέρια μας ένα άτομο, είναι αλλοδαπός και έβαζε πυρκαγιές σε ελληνικό έδαφος με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στην περιοχή», υπογράμμισε ο κ. Τσολάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή